'Woodland's International Sales' dag op HGVBB wedstrijd

'Woodland's International Sales' dag op HGVBB wedstrijd
Nog enkele weken en de 2de editie van Jumping With Love gaat van start. Van 11 juli tot en met 13 juli belooft het opnieuw een schitterende jumping te worden in Kampenhout met enorm veel gezelligheid. Vrijdag zal volledig gewijd worden aan de jonge paarden die hun kwaliteiten kunnen tonen aan het grote publiek tijdens de 'Woodland's International Sales'-dag.

De 4 - en 5 - jarige paarden worden gejureerd door twee internationale handelaars op springaanleg en rijdbaarheid. De selectioneurs van de Woodland's veiling zullen hier ook aanwezig zijn om hun collectie eventueel te kunnen uitbreiden.  De eerste avond wordt afgesloten met 2 showproeven over een hoogte van 70cm en 90cm.

Zaterdag wordt de aftrap gegeven voor de 2-daagse jumping van de HGVBB met proeven van 90cm t.e.m. GP 1.25m. Alle paardensportliefhebbers kunnen met andere woorden een heel weekend genieten van een regionaal sportgebeuren. Zaterdag wordt afgesloten met de befaamde BBQ gevolgd door een legendarische party.

Het hoogtepunt op zondag is de Grote Prijs die vorig jaar gewonnen werd door niemand minder dan Patrik Spits. 's Avonds kan ook de WK finale voetbal in Brazilië live gevolgd worden op het grote scherm.

Zet deze 3 onvergetelijke al in jullie agenda en be there!