Vliegtuigtransport, volgende week bij HippoTV

April 16, 2017

HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!
Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

HippoTv Sport! is te gast in het Amerikaanse Omaha voor de finale van de Wereldbeker Jumping. 38 topruiters van over de hele wereld verschijnen aan de start en nemen het nog één keer tegen elkaar op. Kan Steve Guerdat voor de derde keer op rij de overwinning pakken? Of gaat de titel deze keer toch naar een andere ruiter?

HippoTv gaat op les bij Isabelle Respilleux. Zij is Centered Riding instructrice en legt uit hoe ruiters hun zit tijdens het paardrijden kunnen gebruiken. Daarna gaat het richting Meetkerke voor een bezoek aan EHS. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het vliegtuigtransport van paarden. Sven Van Damme, General Manager, legt uit welke stappen zij moeten ondernemen om paarden naar de andere kant van de wereld te brengen.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.