Topsport, TUTTI-COSI en nog veel meer bij Sentower Park aankomen weekend

Topsport, TUTTI-COSI en nog veel meer bij Sentower Park aankomen weekend
Aankomend weekend is het weer genieten op het Sentower Park in Opglabbeek waar het CSIO Jeugd concours plaats zal vinden. Een weekend lang zal de jeugd gaan strijden tegen elkaar en worden en Nations Cups verreden voor de Ponies, Children,  Junioren en Young Riders.

Deze jumping is niet zomaar een jumping, maar wordt wel vaker de “Championsleague van de jeugdwedstrijden” genoemd.  En na het succes voor de Fransen (Ponies), Groot Britannie (Juniors) en Belgen (Children en Younbg Riders) vorig jaar mogen we voor de komende editie nog meer strijd van al deze landen gaan verwachten.

Daarnaast presenteert de Sentower Prk met trots de allereerste editie van de TUTTI-COSI beurs van 13 tot en met 14 mei.

“Een uniek concept, aangepast aan de interesses van de huidige samenleving”

Tijdens dit weekend willen wij iedereen een attractieve beurs aanbieden, door volgende aspecten naar de voorgrond te brengen:

- “It’s all about Quality-time!”: Iedereen is vandaag de dag steeds vaker  op zoek naar quality-time. Dit kan door de realisatie van grootse dingen zoals reizen, verbouwen,  wooninrichting, tuindecoratie, investeren in  alternatieve energie, enz... maar steeds vaker ook door kleinere zaken zoals een recreatiefiets of een geschenk voor partner of kids, een gezellig dagje uit of  lekker uit eten,..

- het doelgericht aantrekken van de juiste en interessante standhouders. Door het aanspreken van tal van lokale handelaars, het adverteren in tal van vakbladen en het profiel van de juiste standhouders te analyseren, zullen wij ervoor zorgen iedereen een gezellig dagje uit kan beleven.

Kijk hier voor meer informatie