Topsport deze middag op het Sentowerpark

April 16, 2017

Aankomende middag staat de finale van de eerste week Easter Tour op het programma bij het Sentowerpark in Opglabbeek. Met meerdere finales waaronder de Grote prijs hoeft u zich geen moment te vervelen.

Als het op springsport aankomt is het dan ook echt een ideale plaats om onder genot van een drankje je paasmiddag door te brengen. Deze middag kan u genieten van de Youngster Finales voor de 7 jarige springpaarden. Daarna zijn het de grote jongens die in actie komen tijdens de grote prijs die om 16:00u van start gaat.

Top ruiters uit eigen land zoals Sam Polleunis, Jean-Christope de Grande, Olivier Philippaerts, Viktor Daemen Pieter Kenis zullen aan de start verschijnen.

Zij moeten het opnemen tegen heel wat buitenlandse toppers. Zo staat Nederlander Vincent Voorn, die momenteel de “Bonus Ranking”aanvoert, van start gaan. Maar ook de snelle Ier Michael Duffy, Stefanie van den Brink, Jack Dodd, Mark Bluman en Emma Augier de Moussac zijn sterke tegenstanders die zeker op  jacht naar de overwinning zullen gaan

Kijk voor meer informatie en de startlijst op www.sentowerpark.com