Te koop: Een top villa voor de echte paardenliefhebber

March 24, 2017

Centraal in de driehoek Tienen, Leuven en Diest in België ligt een prachtig stukje hippisch vastgoed voor het grijpen! Het exclusieve object bevat een mooie riante villa met een verzorgde, aangelegde tuin die pronkt nabij een 3,5 hectare grootte weide. De villa is voorzien van het nodige hedendaagse comfort. De paarden faciliteiten spelen dan weer in op de huidige eisen van een echte paardenfanaat!

Laat het duidelijk zijn, niet alleen is de mens hier in zijn nopjes. Op de grens tussen weide en tuin staan  zes ruime stallen in hoevestijl. En u beschikt over een mooi bijgebouw van 50x30m, een ruimte die perfect kan omgebouwd worden tot een rijhal met bijhorende stallen.

Een goede buitenpiste van 20 x 40 meter met buitenverlichting is reeds aanwezig. Tevens beschikt u over 3,5ha direct aangelegen weide, waarvan een deel agrarisch is, met nog eens twee buitenstallen voor uw paarden. De aanwezige bijgebouwen van deze top villa voldoen aan alle juiste vergunningen.

Twijfel daarom niet en breng een bezoek aan dit top object.  U kan het riante pand  alvast bekijken op Google maps adres: Schoolstraat 6 3380 Bunsbeek- Glabbeek.

Voor meer info en contact: KLIK HIER