Neem samen met HippoTV een terugblik op Flanders Horse Expo editie 2018

Neem samen met HippoTV een terugblik op Flanders Horse Expo editie 2018
HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!
Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma's :
Hippo TV Sport frist het geheugen op. We blikken terug op het Belgisch Kampioenschap Jumping. Daarvoor verzamelden de beste ruiters en amazones van het land zich op de domeinen van Stoeterij Zangersheide in Lanaken. Daar kregen ze drie spannende omlopen voorgeschoteld. Die bepaalden welke drie deelnemers met een medaille naar huis keerden.
Hippo TV staat de komende twee weken volledig in het teken van de afgelopen editie van Flanders Horse Expo. In deze eerste special wonen we een voorstelling bij van Valkerij Ardanwen. Zij geven een demonstratie Military Equitation. We leren ook bij over de Arabo-Fries. Deze zwarte parel blijkt niet enkel elegant maar ook erg veelzijdig te zijn. Daarna maken we een ritje met een boomloos zadel. Zo'n zadel is erg flexibel. Daardoor voelt de ruiter de beweging van de paardenrug nog beter. Tot slot maken we ook een praatje met het Nederlandse duo Eva Roemaat en Jesse Drent. Zij zijn de experten als het aankomt op vrijheidsdressuur.
Deze programma's bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.