Luigi de Santis: "DH Tranquillity hielp me de paarden hun stress te doseren..."

Luigi de Santis: "DH Tranquillity hielp me de paarden hun stress te doseren..."
Top atleten hebben behoefte aan top voeding. Niet alleen de voedingsproducten maar ook de voedingssupplementen zijn van belang.  De Italiaanse springruiter, Luigi de Santis testte met zijn hevige 6-jarige merrie de DH Tranquillity.

"Het probleem van mijn zesjarige merrie is dat ze teveel bloed heeft. Ze is nog relatief jong en weet niet hoe ze al die energie kan doseren," verklaart de springruiter. "Mijn vriend, Wout Daerden van EMC Sports, heeft met toen zijn product  DH Tranquillity aangeboden om te testen."

"Ik heb de proef op de som genomen en niet teveel tijd verloren. Ik testte de DH Tranquillity meteen op het Italiaans Kampioenschap jonge paarden in Cervia. Zo had ik meteen een idee of het product een onmiddellijk effect heeft. Tot mijn verbazing bleek het voedingssupplement zijn effect niet te missen. Ik blik tevreden terug! We wonnen als duo de finale bij de zesjarigen. Alleen mogelijk omdat ik mijn merrie op een gecontroleerde manier doorheen het parcours kon galopperen."

"Sinds enkele maanden gebruik ik het product bij al m'n paarden," lacht de ruiter. "Je zou denken dat niet elk dier rustiger moet zijn, maar het leuke effect van de EMC Tranquillity is dat de paarden er ook rustiger en gecontroleerder door. Echt aangenaam om te rijden! De paarden leren zich ontspannen en verliezen geen energie meer in zich op te jagen of..."

KLIK HIER VOOR MEER INFO