Kom hengsten kijken bij Stoeterij Breemeersen

Kom hengsten kijken bij Stoeterij Breemeersen
Aankomend weekend stelt Stoeterij Breemeersen de deuren open voor publiek tijdens de jaarlijkse Hengstenshow. Op 26 maart bent u vanaf 14:00 uur welkom om te genieten van top hengsten zoals de BWP elite hengst Adorado, maar ook Cornet Star, Crescendo, Jericho en Just Biscuit zijn te bewonderen.

De bij het Hannover, BWP en Selle Francais goedgekeurde hengst Adorado ( Acorado x Glucksgriff) is het "paradepaard" van de succesvolle stoeterij. Als jonge hengst schitterde hij op verschillende kampioenschappen en hij was meermaals een vaste waarde voor het Belgische team in de FEI landenwedstrijden. Als moderne hengst is hij bekend om zijn voorzichtigheid, soupless, kracht en intelligentie.

Het is dan ook niet opmerkelijk dat verschillende zonen de fakkel op het internationale toneel hebben overgenomen. Onder hen zijn de twee goedgekeurde zonen Jericho (Adorado x Nabab de Reve) en Killer (Adorado x Bently vd Heffinck) die ook bij Breemeersen ter dekking staan.

De in 2014 geboren Cornet Star (Cornet Opbolensky x Quick Star) komt uit een goede familie. Zijn stamboom bevat maar liefst 11 Grand Prix hengsten op 1.60m niveau. En als zoon van topvererver Cornet Obolensky beschikt de hengst over veel kracht en techniek.

Crecendo (Contendro x Salieri) is ook zo een jong talent dat bij Breemeersen beschikbaar is. De jonge hengst die bij het BWP en Hannoveraanse stamboek is goedgekeurd vererft sterk zijn mooie donkere kleur. Op sportief vlak heeft hij ook genoeg vermogen mee, zo sprong hij in 2015 nog naar een vijfde plaats in de 1.60m hoge Derby van Lummen.

Een bezoek aankomend weekend is tevens niet enkel voor het bewonderen van deze geweldige hengsten. Het kan ook nog zeer lucratief zijn! Want wie zondag tijdens de hengstenshow reserveert krijgt een 10% korting op het dekgeld. Daarnaast valt er een gratis dekking te winnen!

Kijk hier voor meer informatie.