Jumping het Wase Paard is er opnieuw klaar voor !

Jumping het Wase Paard is er opnieuw klaar voor !
Diverse paardensportverenigingen in het Waasland werken samen en dat zullen we geweten hebben. Extra infrastructuur en wedstrijden gepland op het Recreatiepark De Ster in Sint-Niklaas, en zo wordt de paardensport in het Waasland “ster”ker dan ooit.

Het stadsbestuur van Sint-Niklaas investeerde vijf jaar geleden in een ruime eb- en vloedpiste op het Recreatiepark De Ster. Ondertussen is dit stedelijk domein een provinciaal centrum geworden en de voorbije jaren is er een tweede inspringpiste bijgekomen als een samenwerking tussen de overheid, enkele verenigingen (Het Wase Paard en Ster Hippique) en een prive-financierder (Stal De Muze – Joris De Brabander). Ook Johan Segers van Segers Paardensport heeft grote inspanningen geleverd voor dit project en zorgde voor de uitvoering.

Volgende week starten de hippische activiteiten opnieuw met jumping Het Wase Paard. Van 18 tot en met 21 mei wordt het recreatie domein de Ster de regionale hotspot voor de springruiters. De jonge paarden bijten de spits af, maar het is uiteraard de BEKER van Oost-Vlaanderen die de regionale springtop lokt naar de Ster.

Op donderdag avond wordt het programma afgesloten met een ladies night, vrijdag is het de nacht van het waasland en zaterdag is het een sportief spektakel met een Masters proef.

Sport, sfeer en gezelligheid zijn de basis ingrediënten, zeker het bezoeken waard!

KLIK HIER VOOR ALLE INFO