Finale wereldbeker voltige, volgende week bij HippoTV Sport!

March 16, 2017

HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s:

HippoTv Sport! trekt naar het Duitse Dortmund. Daar verzamelen ’s werelds beste voltigeurs zich voor de finale van de Wereldbeker Voltige. Binnen drie categorieën strijden ze om de winst. Maar om de gouden medaille binnen te halen, moeten ze een feilloze en betoverende kür neerzetten.

Op HippoTv is er een nieuwe aflevering van Equestrian World. Daarin is er een terugblik op de laatste kwalificatiemanches voor de Wereldbeker Jumping. De Australische vierspanmenner Boyd Exell vertelt ook iets meer over z’n overwinning tijdens de Wereldbekerfinale Mennen. Daarna gaat het richting Noorwegen voor een skitrip met de familie van springruiter Geir Gulliksen. Tenslotte is er een bezoek aan Florida voor de Palm Beach Masters.  Daar proberen verschillende Amerikaanse ruiters zich te verzekeren van een startplaatsje in de Wereldbekerfinale Jumping.

Horse & Country brengt een aflevering van Masterclass Xtra. Dressuurruiter Charlie Hutton is coach van dienst. Hij legt uit hoe je piaffe rijdt met een ervaren paard. Daarna toont hij hoe je deze moeilijke oefening kan leren aan een jonger paard.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.

Equnews /

i.s.m. HippoTV