"Easter Tour"op het Sentowerpark erg in trek bij internationale top!

"Easter Tour"op het Sentowerpark erg in trek bij internationale top!
Dit jaar zorgen het Sentowerpark in België en EC de Peelbergen in Nederland voor een unieke nieuwe Spring Tour.  De aftrap van de Tour is volgend weekend in Kronenberg bij de Peelbergen. In april zal de karavaan van top ruiters en paarden in Opglabbeek neerstrijken voor de Easter Tour.

Vanaf 14 april staat er twee weken een 2*, een 1* en jonge paarden op het programma. Alle ruiters krijgen optimaal de kans om te strijden in de grote arena van Sentower Park. Met een maximum van 18 paarden per ruiter kan iedereen deze twee weken zijn beste, jongste en groenste paarden voorbrengen.

Het mag gezegd worden dat de tour dan ook flink in trek is bij vele internationale ruiters. Want er zijn er twee FEI rankingproeven per weekend en is er een totale prijzenpot van maar liefst 160.000 euro te verdienen. Mocht het weer onverhoopt omslaan dan is er een kans om de wedstrijd indoor te laten doorgaan. Al gaan wij ervan uit dat het een mooie zonnige lente editie gaat worden.

Dankzij een samenwerking tussen Equestrian Centre De Peelbergen en Sentower Park bieden wij de beste ruiter over het criterium een extra bonus van €5000,-!

Programma:
30/03 - 2/04: CSI 2*, 1* + YH De Peelbergen
6-9/04:          CSI 2*, 1* + YH De Peelbergen
14- 17/04:     CSI 2*, 1* + YH Sentower Park
20-23/04:      CSI 2*, 1* + YH Sentower Park

Maar Sentower Park is niet alleen maar een grote jumping arena! Wij bieden u eveneens randanimatie, feestjes, winkels, enz…U zal zich zeker niet vervelen! Team Sentower Park hoopt u allen te kunnen verwelkomen op deze fantastische wedstrijden!

Inschrijven kan nog tot 23 maart, maar wees wel snel want veel rubrieken zijn al bijna vol! Voor inschrijvingen en meer informatie kan u zich richten op het mailadres info@sentowerpark.com