Dit weekend mooie sport in Wijgmaal

Dit weekend mooie sport in Wijgmaal
 

Dit weekend is het weer zover. Jumping Wijgmaal. Topsport van de allerkleinste tot de grote ruiters. Allemaal kan je ze vinden in de Hambosstraat 64, 3018 te Wijgmaal.

De wedstrijden worden verreden over 3 dagen. We beginnen op vrijdag om 13 u. We starten met de proef voor jonge paarden over een hoogte van 90 cm en 1 m. Nadien is het aan de allerkleinste om kennis te maken met de mooie zandpiste. We leggen de balken op de grond en samen met een helper mogen de ruitertjes hun parcours rijden. Nadien zijn er nog lage proeven voor de pony ruiters. Wie de jeugd laat rijden, laat de toekomst rijden.

Op zaterdag starten de parcours van de HGVBB. Beginnen doen we met een hoogte van 80 cm. Per 10 cm gaan we omhoog tot een hoogte van 120 cm. Afsluiten doen we met een spannende Masters. Vanaf 18 u is er bbq en een optreden van Bart Clochard met als afsluiter een knallende party tot in de vroege uurtjes.

Op zondag  voorzien we een heuse spectaculaire derby, een grote prijs over een hoogte van 1.25 m en een kleine grote prijs.

U ziet van vrijdagmiddag tot zondagavond kan je voor sport, bbq en een top party terecht in Wijgmaal. Jumping Wijgmaal waar sfeer en gezelligheid troef is .

Klik hier voor startlijsten.

info@jumping-wijgmaal.be