Dit kan u volgende week verwachten op HippoTV!

Dit kan u volgende week verwachten op HippoTV!
HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

Hippo Tv Sport! reist mee in het spoor van de West-Europese Wereldbeker Jumping. We zijn toe aan de tweede manche van het seizoen. Daarvoor belanden we in Helsinki. Verschillende internationale topruiters verschijnen hier aan de start. Zij willen een goeie zet doen in de tussenstand van het klassement. Want enkel de 18 beste ruiters plaatsen zich aan het eind van het seizoen voor de finale.

Hippo Tv is te gast op Stoeterij Dorperheide. Daar ontmoeten we de nieuwe Belgische Kampioen Jumping Nicola Philippaerts. Hij vertelt ons meer over z’n hengst Chilli Willi. Daarna is er een nieuwe aflevering van Paardentips met Evy. Daarin toont Evy Macquoy enkele stretchoefeningen voor. Die kunnen je paard na een operatie of blessure helpen tijdens de revalidatie. Tot slot is er ook Hippo Facts. Daarin krijg je een overzicht van de hippische nieuwtjes van de afgelopen maand.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.

[caption id="attachment_155166" align="alignnone" width="1200"]©HippoTV ©HippoTV[/caption]