Dit kan je volgende week verwachten op HippoTV

december 8, 2017
Copyright © Equnews - i.s.m. HippoTV

HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

Hippo Tv Sport! frist het geheugen op met een terugblik op de finale van de Nations Cup. Eind september verzamelden ’s werelds beste landenteams zich in Barcelona voor de ultieme afsluiter van het seizoen. Tijdens een bloedstollende wedstrijd bepaalden ze wie Duitsland zou opvolgen als de Nations Cup winnaar van 2017.

Hippo Tv brengt een nieuwe aflevering van FEI Equestrian World. Daarin herbeleven we de eerste manches van het nieuw seizoen van de Europese Wereldbeker. Daarna gaat het richting Uruguay. In Montevideo worden de FEI Awards uitgereikt. We maken dan uitgebreider kennis met Harry Allen, de broer van Bertram Allen, en met Allan Davies, de groom van Valegro. En we ontmoeten ook de Australische amazone Emma Booth. Zij was erg succesvol in de eventing tot ze in 2013 een ernstig auto-ongeluk kreeg. Toch bleef Emma niet bij de pakken neerzitten. Ze begon met dressuur rijden en richtte haar pijlen op de Paralympische Spelen van 2016 in Rio.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.

Copyright © Equnews - i.s.m. HippoTV