Dit kan je volgende week verwachten bij HippoTV!

January 13, 2018
©HippoTV i.s.m. Equnews

HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

HippoTv Sport! strijkt neer in de Mechelse Nekkerhallen en brengt een uitgebreide samenvatting van de Grand Prix Freestyle. Verschillende Belgische en buitenlandse topruiters verschijnen hier aan de start. Met hun kür op muziek proberen ze de jury elk te overtuigen. We zetten de beste proeven op een rijtje en komen te weten wie met de gouden medaille huiswaarts keert.

HippoTv staat drie weken lang in het teken van Jumping Mechelen. In deze eerste special zetten we alle hoogtepunten van de afgelopen editie op een rijtje. We volgen ook de finale van de Jeugdcup Stijlspringen. En we hebben het over de komende Wereldruiterspelen met Gregory Wathelet, Jorinde Verwimp, Karin Donckers en nog tal van andere Belgische topruiters.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.

©HippoTV i.s.m. Equnews