Dit kan je volgende week verwachten bij HippoTV!

Dit kan je volgende week verwachten bij HippoTV!
HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

Hippo Tv Sport! reist naar Oslo voor de aftrap van het Wereldbekerseizoen Jumping. Verschillende internationale topruiters verschijnen aan de start. Onder hen ook enkele Belgen. In een uitgebreide samenvatting blikken we terug op de hoogtepunten uit de eerste ronde. Daarna volgen we de volledige barrage en komen we te weten wie deze eerste manche op zijn of haar naam schrijft.

Hippo Tv ontmoet Sara Vermeersch. Zij is amateur jockey en trekt elke morgen voor dag en dauw naar Zedelgem. Daar traint ze verschillende koerspaarden. Sara heeft dan ook een drukke wedstrijdplanning. Bijna elk weekend trekt ze naar de renbanen van Mons of Oostende. Tussendoor vind je haar ook vaak terug in het buitenland, waar ze de manches van het WK voor vrouwelijke jockeys afwerkt. Daarna is er een nieuwe aflevering van Longeren met Magali. Deze keer toont Magali hoe ze haar paard traint aan de dubbele longe. En ze gaat aan de slag met lange lijnen.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.

[caption id="attachment_154798" align="alignnone" width="1200"] ©HippoTV[/caption]