Dit is volgende week te bekijken op HippoTV!

Dit is volgende week te bekijken op HippoTV!
HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

Hippo Tv Sport! reist mee in het spoor van de Europese Nations Cup. Daar laait de strijd om de laatste kwalificatiepunten alsmaar hoger op. De ruiters uit de eerste divisie zijn namelijk toe aan de voorlaatste manche van hun seizoen. Daarvoor trekken ze helemaal naar het noorden van Europa, naar de Zweedse stad Falsterbö.

Hippo Tv blikt vooruit op de komende editie van de Belgian Warmblood Foal Auction. In Beervelde wordt de nieuwe collectie veulentjes voorgesteld. En tussen al dat jong geweld staat nog een heel soort ander PK’s op de veilingaffiche. Daarna is er een nieuwe aflevering van Ras in de kijker. Deze keer gaat het over de Connemara pony, een erg veelzijdig ponyras uit Ierland. Tot slot is er ook een reportage over Centered Riding. Daarin legt Isabelle Respilleux uit wat een goeie houding net is en welke oefeningen je kan doen om je zit te verbeteren.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.