Auction Twinkeling op 30 september én Online Auction Twinkeling

Auction Twinkeling op 30 september én Online Auction Twinkeling
Op 30 september veilt Auction Twinkeling 33 jumping veulens tijdens de jaarlijkse veiling op Stoeterij Twinkeling in Lichtaart. De veelbelovende collectie telt een tiental bijzondere eye-catchers zoals een Cicero Z van Paemel merrieveulen uit de volle zus van Scott Brash' Hello M'Lady, een merrieveulen van Kashmir van Schuttershof uit de moederlijn van Kashmir zelf en een Lavallino ter Klomp merrie die de zus is van Gigolo van de Molendreef.

De collectie telt ook een aantal interessante toekomstige hengsten, zoals Rigoureux van de Sprietmolen, een Untouchable veulen uit de bekende van 't Zorgvliet moederlijn die eerder deze zomer het nationaal BWP veulenkampioenschap won, een Emerald hengst met Goriana van Klapscheut als grootmoeder en een Chacco-Blue hengstenveulen uit de zus van Extra van Essene die pas nog de GP van Beervelde won met Marlon Zanotelli

Geïnteresseerden die niet aanwezig kunnen zijn tijdens de veiling op 30 september kunnen alles live volgen via ClipMyHorse en telefonisch bieden, of online bieden dankzij Equinia.

 

Dit jaar pakt Auction Twinkeling uit met een Online Auction Twinkeling. Ook hier is de collectie van 30 zorgvuldig geselecteerde veulens van wereldniveau.

De online veiling loopt op de website van Auction Twinkeling, www.auction-twinkeling.com van woensdag 4 oktober tot en met maandag 9 oktober. Geïnteresseerden dienen een gebruikersnaam en paswoord te creëren op de website.

 

Alle informatie op www.auction-twinkeling.com.

Auction Twinkeling: 30 september, vanaf 19u. De veiling start om 20.30u.

Online Auction Twinkeling: van woensdag 4 oktober tem maandag 9 oktober. Inloggen en bieden op www.auction-twinkeling.com