Alles over Glenn Geerts, volgende week bij HippoTV!

June 23, 2017
©HippoTV - i.s.m. Equnews

HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

Hippo Tv Sport! blikt terug op de finale van de wereldbeker dressuur. Eind maart trekken ’s werelds beste dressuurruiters en –amazones naar het Amerikaanse Omaha. Daar rijden zij hun laatste test van het wereldbekerseizoen. Tijdens de indrukwekkende Freestyle kür op muziek wordt beslist wie de opvolger wordt van Hans Peter Minderhoud.

Hippo Tv brengt een portret van Glenn Geerts, één van de bekendste vierspanmenners van ons land. Hij vertelt meer over de start van z’n carrière en ook over zijn paarden, toekomstplannen en ambities. Daarna is er een reportage over het Horsegene project. Verschillende wetenschappers werkten hieraan mee en deden onderzoek naar enkele erfelijke aandoeningen bij paarden. Ze ontwikkelden een test om de aanleg voor deze aandoeningen op te sporen in het DNA.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.

©HippoTV - i.s.m. Equnews

©HippoTV – i.s.m. Equnews