The Ten, een veelbelovende veiling voor jonge talenten in de springsport

April 17, 2017

The Ten, een nieuw concept onder leiding van enkele grote kleppers, laat on het volgende weten: Wij stellen U met veel trots een nieuw jonge sportpaarden veiling voor. “The Ten” zal een zeer strikte selectie zijn van enkel de 10 meest exclusieve jonge spring paarden. Deze eerste editie bestaat uit een selectie van 5 tot 7-jarige paarden die zich al bewezen hebben op wedstrijd.

The Ten zal doorgaan op 18 April 2017, een dag voor de aftrap van Jumping Antwerp, in het Azelhof te Lier.De waarden en normen van onze veilig houden meer in dan enkel kwaliteit, ook transparantie en tevreden klanten zijn top prioriteit. Het “The Ten” team een internationale groep van experts die al jaren in de paardenwereld bezig zijn.

Daniel Bluman is daar alvast een van, deze reed 2 keer mee op de olympische spelen en is een grote naam in de paardensport. Carlo Pfyffer is een zeer gekende Zwitserse ruiter, lesgever en handelaar. Ilan Ferder en Tal Milstein hebben de afgelopen jaren al een heuse reputatie opgebouwd in het verkoops-circuit, de fok en de springsport en Gilbert De Roock staat gekend voor zijn exceptioneel vermogen in het beoordelen en ontdekken van veelbelovende sportpaarden. Niet enkel zijn alle paarden zorgvuldig geselecteerd, ook zijn deze paarden getraind en opgevolgd door dit team.

De veiling collectie is via deze link te bekijken.

Schema van de veiling:
Presentatie van de paarden: 18 April – 15h00
Finale selectie : 18 April – 17h30
Start van de show & diner: 18 April – 19h00
Start Veiling: 18 April – 20h30
We zien jou daar !