Nadal Hero & DB, een topvererver voor de toekomst!

April 21, 2017

Bent u op zoek naar een jonge hengst die als toekomstige topverver te boek staat. Dan bent u bij Nadal Hero & DB aan het juiste adres.

Taloubet-Z, schreef onder Christian Ahlmann zijn naam in de geschiedenisboeken van Calgary,Rotterdam, Oslo, Geneve, Rio de Janeiro, Verona, Mechelen, Göteborg, Parijs, Helsinki, Leipzig en nog vele meer Taloubet-Z is een zoon van de Franse vererver Galoubet A en is dus de halfbroer van onder andere Baloubet du Rouet, Quickstar Nadal Hero & DB.

Als halfbroer van Taloubet-Z mag als snel duidelijk zijn dat de jonge zoon van Kannan over een goede bloedlijn beschikt.  Als winnaar van de hengstencompetitie in 2017 beschikt de jonge intelligente hengst over veel vermogen, souplesse en een goed techniek. Vader Kannan (v. Voltaire) is uiteraard geen onbekende naam in de fokkerij en springsport.  De pedigree van Kannan is een aan­eenschakeling van grootheden uit de Nederlandse Fokkerij met Voltaire, Nimmerdor en Le Mexico. Als vader behoort Kannan tot de beste springpaarden leveranciers ter wereld en staat als 2de in de WBFSH- Wereldranglijst.

Ook moeder Krista (v. Polydor) mag er wezen. De merrie zelf bracht naast Nadel Hero & DB andere Obadja (Ahorn) ISP 1,60 spr, Ramon, (Emilion) ISP 1.50m en Van Carnute (Carnute) 1.40m springen en de goedgekeurde hengst Big Star Junior (Big Star).  Krista, ster pref en sprong zelf ZZ is de volle zus van Prime Time ISP 1.60m en halfzus van Aurelio GD 1.40m. Deze merrie won in 1997 met Andreas Krieg te Stuttgart en is de moeder van Wasabi, actueel GP-winnaar onder Santiago Lambre & team STX.

Nadel Hero & DB staat ter dekking bij Wim Housen, Stoerij Twinkeling, Christian Liégeois en Animal Embry Centre.

Kijk hier voor meer informatie.

 

Christian Ahlmann and the amazing Taloubet Z in Goteborg 2016