Hengsten Spotlight: Cornet Star de toekomst voor topsport

Hengsten Spotlight: Cornet Star de toekomst voor topsport
Het is opnieuw die tijd van het jaar... er wordt nog druk gezocht naar de perfecte hengst voor het aankomende dekseizoen. Zoek niet langer! Hoewel hij nog jeugdig en jong is is Cornet Star (Cornet Obolensky x Quick Star x Capitol) de perfecte keuze voor uw toekomstig topsportpaard.

De vierjarige hengst is goedgekeurd voor het Hannoveraanse stamboek. Cornet Star staat voor puur en degelijke show jumping kwaliteiten.

De hengst staat ter dekking bij Stoeterij de Breemeersen

CORNET STAR heeft in zijn stamboom minstens 11 rechtstreekse voorouderen die Grand Prix niveau 1.60m sprongen: Cornet Obolensky, Clinton, Corrado I, Heartbreaker, Nimmerdor, Silvano, Ramiro, Quick Star, Galoubet A, Alme, Stella. In de moederlijn vinden we ook Capitol I terug die op zijn beurt het nalatenschap heeft van 10-tallen Grand Prix paarden.

Net als zijn vader Cornet Obolensky toont hij veel souplesse en kracht tijdens het springen. Hij maakt heel regelmatige sprongen en ontwikkelt hierbij heel veel vermogen waardoor de hoogte van de hindernissen voor hem weinig rol van betekenis spelen. De ingesteldheid en het karakter van zijn grootvader Quick Star maken hem dan weer super competitief.


Meer informatie op www.breemeersen.be -  donaat@breemeersen.be
Bel: 0032476/64.67.35