Genomineerden Equitime Awards bekend gemaakt

November 9, 2017

Elk jaar in oktober buigt de Redactieraad van EquiTime zich over de combinaties die in aanmerking komen voor de EquiTime Award. Sinds dit jaar gebeurt de uitreiking van de prijs tijdens de Tweede Fase van de BWP Hengstenkeuring (18-20 januari, Azelhof). We houden eraan om enkel Belgische ruiters en amazones te selecteren met BWP-paarden.

De nominaties zijn zeker niet elk jaar even evident. De ene keer zitten we met een enorm groot aanbod van kampioenen en moeten we selecteren. De andere keer worden er tijdens het seizoen paarden verkocht naar buitenlandse ruiters en wordt de groep al snel wat kleiner. Dit jaar nomineren wij voor u 3 duo’s.

Benieuwd wie het deze keer zal halen? Dat beslist u zelf door voor 1 januari uw stem uit te brengen via mail aan promotie@bwp.be. Vermeld daarbij uw favoriet, samen met uw naam en postadres, want uit de stemmers wordt ook nog een gelukkige geloot die een verrassingspakket ontvangt. Per e-mailadres is er één stem geldig.

De genomineerden:

 

Espoir (°17/04/2004) – Surcouf de Revel x Laudanum XX

Ruiter: Pieter Devos – Fokker: Johan Lannoo

23ste in de rankings, 2de GP Knokke, 4de GP Treffen, 3de met het team in de Nations Cup Finale, 5de op het EK in Goteborg,…

 

Gancia de Muze (°24/06/06) – Malito De Reve x Nimmerdor

Ruiter: Niels Bruynseels – Fokker: Perry De Winter

4de beste springpaard ter wereld! Winnaar GP Brussel!

 

Garfield de Tiji (° 23/04/06) – Quasimodo x Goldspring De Lauzelle

Ruiter: Jérôme Guery – Fokker: Tim Van Tricht

20ste in de rankings, winnaar 1.55 Cannes, 2de GP St Tropez,…

Equnews /

bwp