70.000 euro voor veilingtopper Veulenveiling Prinsjesdag

September 21, 2017

Gisteren werd al diep in de buidel getast voor de spring gefokte veulens op de Veulenveiling PrinsjesdagOok op woensdag avond braken er opnieuw recordprijzen, ditmaal voor de dressuurveulens. De veilingtopper, Marilyn-Dine haalde daarbij maar liefst een veilingwaarde van 70.000 euro.

Jacques en Saskia Lemmers hebben heel veel hoop voor de halfzus van Androdine (V. Sandro Hit). HEt duo betaalde 70.000 euro voor de Daily Diamond-dochter, gefokt uit de elitemerrie Farludine (Vivaldi x Rubinstein I).

Marnix B verhuist voor 44.000 euro naar de zestienjarige juniorenamazone Laura Hartog. De Glock’s Toto Jr.-nazaat uit de Grand Prix-merrie, Reine B (v. Rubinstein I) verhuist naar de stallen samen met Magic Mike Texel (v. Dream Boy), afgeslagen op 26.000 euro en Midnight Special (v. Blue Hors St. Schufro), geveild voor 13.000 euro.

Voor niet minder dan 42.000 euro verhuist de Ampère-zoon, Milano (mv. Jazz) verkocht. Zijn halfzus, Mi Amore VE (mv. Charmeur) wist eveneens op te vallen en werd zo geveild voor 32.000 euro.

Klik hier voor de volledige collectie met video’s.

Equnews /

F. Veulenveiling Prinsjesdag