65 hengsten maken hun opwachting tijdens derde fase BWP Hengstenkeuring

65 hengsten maken hun opwachting tijdens derde fase BWP Hengstenkeuring
De Derde Fase van de BWP Hengstenkeuring nadert met rasse schreden. Benieuwd naar het programma? Dat staat intussen uitgebreid op de website van de Hengstenkeuring: http://hengstenkeuring.belgian-warmblood.com/programma/

Er wordt gestart op donderdag 16 maart om 9u30 met de oudere hengsten en de herkanser van de Tweede Fase. Daarna zien we alle hengsten voor een eerste keer onder het zadel van hun eigen ruiter.
Op vrijdag 17 maart wordt er om 8u30 gestart met het rijden onder het zadel door de BWP ruiters. Die vrijdag is er ook de BRp Hengstenkeuring die aanvangt om 11u. De avond is dan weer helemaal gereserveerd voor de dressuur, met het DressuurGala met Tommie Visser. Diezelfde avond weten we nog welke hengsten in de optie dressuur er worden goedgekeurd.
Op zaterdag 18 maart beginnen ze om 9u met het springen onder het zadel van de oudere hengsten, de 3-jarigen volgen, net als enkele huldigingen en de uitreiking van de BWP award, gesponsord door KBC en de Young Breeder Award. De finale van de hengstencompetitie vormt de afsluiter van de dag.

65 hengsten zullen hun opwachting maken dit weekend. Alle informatie over de hengsten is hier terug te vinden.