Samen rijden, de outfit van de week

Wat is er romantischer of leuker als samen met je partner of gewoon een vriend/vriendin op stap te gaan met de paarden. Toch wil je er steeds leuk uitzien en moet ook je viervoeter goed voor de dag komen. Daarom kijken we deze week eens na wat een mogelijke leuke, stijlvolle, combo zou zijn om samen te paard te tijd door te brengen.

Het is altijd leuk als je samen enkel gelijkende kledingstukken of accessoires aan hebt. Zo maak je subtiel herkenbaar samen te horen, zonder dat je als een "tweeling" moet paraderen. Daarom kozen we er deze week voor heel subtiel de stijgbeugels, pees beschermers, handschoenen en tok gelijk te houden. De kleur kan je steeds laten verschillen! Het model kiezen we zonder twijfel hetzelfde.

Ook het zadel dekje, geproduceerd en ontworpen door Kingsland, is gelijkend voor de twee ruiters. Toch verschillen hier de kleuren. Meteen de basis om de outfit wat verschil te geven. En zo ook een eigen identiteit te creëren. Bij de vrouw wil je meteen de details juist hebben. het volstaat niet een mooie rijhelm te hebben met bijpassende handschoenen. En een zadeldoek te hebben met neutrale pees beschermers. Een bijpassend oornetje mag niet ontbreken. Daarom opteren we deze week om de nieuwe collectie van Kingsland te omarmen en te integreren in de vrouwen outfit.

Ook de rijbroek is van deze nieuwe collectie. Een felgekleurd element in een overigens vrij neutrale outfit. Het felle blauw past perfect met de details van het oornetje en de zadeldoek. Omdat de rest van de outfit vrij neutraal blijft kan je je dat ene fluoriscerende element permiteren. Een goede 'eye-catcher' zonder meer.

De warmte laat het wat afweten, daarom opteren we deze week voor een losse oversized trui van het modemerk H&M. Deze trui heeft als voordeel goed te ademen en toch zijn warmte te isoleren rond het lichaam.

Voor de man houden we het een stuk eenvoudiger. Een vrij neutrale, donkere rijbroek van Cavalleria Toscana gecombineerd met een losse neutrale trui van Abercombie & Fitch. Onder trui past perfect een wit T-Shirt. Deze look zorgt ervoor dat je klassevol en toch jong te paard kan rond galopperen.

Heb je het nog te koud?? Wel je kan de outfit altijd aanvullen met een leuke neutrale bodywarmer van Kingsland. De Bodywarmer Barton Navy/Zwart heb je al voor 60€ bij de online winkel...

Geschatte kost van de outfit:

 























































DAMES  HEREN
 rijbroek: Kingsland - 190€  rijbroek : Cavalleria Toscana - 235€
 trui : H&M - 30€  trui : A&F - 88€
 stijgbeugels : 40 €  stijgbeugels : 40€
 zadeldekje: Kingsland - 79€  zadeldekje: Kingsland - 79€
 pees beschermers: Lami-Cell - 50€  pees beschermers: Lami-Cell - 50€
 handschoenen : T. Lamborghini - 99.95€  handschoenen : T. Lamborghini - 99.95€
 rijhelm :  T. Lamborghini - 490€  ijhelm :  T. Lamborghini - 490€
 oornetje : Kingsland - 37.95€