De ultieme koeling voor het paardenbeen

De ultieme koeling voor het paardenbeen
Na het rijden is het belangrijk je paard de nodige nazorg te geven. Goed uitdraven en uitstappen zijn gouden sleutelwoorden voor verzuring tegen te gaan. Daarnaast is het afspuiten van de benen met koud water ook een must. Voor een paard die op regelmaat intensief moet werken of met andere woorden een sportpaard is een extra koeling met een “gel” zeker geen overdreven zorg.
Voor een sportman/vrouw is stretchen, een massage of een sauna na de inspanning een vast gegeven in het trainingsschema, dus waarom uw viervoeter ook niet die nodige zorg geven ?

Ik (Germana for Equnews) onderzocht dit nieuwe revolutionaire product.

Een paard die ik ter beschikking heb heeft op regelmaat last van overbelaste spieren en pezen. Na elke inspanning worden haar benen overvloedig afgekoeld met koud water. Als snel ondervond ik dat dit niet volstond. Daarom heb ik de Cellsius gel in huis gehaald en testte dit product uit. Na het afkoelen van haar benen werd ze ook verzorgd met deze gel. Na een tiental dagen merkte ik dat deze viervoeter minder last had van stijfheid, stalbenen en overbelasting na een zware inspanning. Dit is geen "wondermiddel" maar zeker een hulpmiddel als je paard snel last heeft van de spieren en pezen. 

Cellsius Gel voor paarden van LEOVET is een nieuw en uniek product wat is ontwikkeld voor een versnelde herstelling van spieren, pezen en banden na elke inspanning. Bovendien heeft het een preventief effect op de bescherming van de waardevolle paardenbenen. Het houdt de koeling vast die al bereikt is door het afspuiten van het paardenbeen.
Cellsius wordt aangebracht op het natte paardenbeen en hecht zich daaraan als een verkoelende tweede huid. Het sterke en langdurig koelend effect bevordert met dieptewerking de snelle xregeneratie van belaste spieren, pezen en banden.

Het langdurig koelend effect en de eigenschap van hechten op het natte paardenbeen zijn kwaliteiten welke nog nooit eerder gecombineerd zijn in één product. Het is niet zomaar een verzorgingsproduct; het is een basis component in de paardenverzorging van de toekomst.

 

Adviesprijs per 300ml, 13,50€