I Am Moerhoeve Star dochter wint vrijspringen in Wambeek

I Am Moerhoeve Star dochter wint vrijspringen in Wambeek
Bij Sportstal Vanderhasselt in Wambeek organiseerde het BWP Gewest Wambeek haar jaarlijkse wedstrijd vrijspringen voor jonge paarden en pony's.
Een 60-tal deelnemers verschenen in de piste. Er werd begonnen met de reeks voor pony's. Die werd gewonnen door Red Star Optimus (v. Goliath van de Groeneweg). Hector Optimus (v. Triomphe de Riverland) en Romulus Optimus (v. Goliath van de Groeneweg) werden 2e en 3e. Deze drie pony's werden voorgesteld door hun eigenaar Optimus Agro.

In de reeks voor 2-jarige paarden was de overwinning voor de merrie Orfana Van De Ultrahoeve (v. Dakar VDL) van Noella Van Den Neucker. Otis J&L (v. For Passion D'Ive Z) van Jonas Sunaert behaalde een 2e plaats. Op de 3e plaats eindigde Oh My Star Van Strijtem (v. I Am Moerhoeve Star) van Marc en Kristof De Pauw.
Cixi De Kestemont Z (v. Candillo Z) en Oberon Van De Coninckshoeve (v. Elvis Ter Putte) werden 4e en 5e.

I Am Moerhoeve Star leverde met de merrie Isytope Z van Gauthier Houzé de winnaar bij de 3-jarigen. Zij kwam als tweede in de ring en meteen wist zij de juryleden Herman Van Den Broeck en Joris De Wachter te overtuigen. Op de 2e plaats eindigde Chaiton F Z (v. Clinton) van Frederik en Eric Dekens.
Colors Bounty vd Pluishoek Z (v. Captain van Overis Z) van Stroobants - Fockaert behaalde een 3e plaats.
De 4e plaats was voor Jolando Di Luna Z (v. Jiqueenturo di Luna). Op een ex-aequo 5e plaats zagen we Nikita de Walput (v. Chacco Blue) en Natal (v. Elvis ter Putte).

FRB_0035 FRB_0057- winner pony FRB_0065- winner pony FRB_0262- winner 2j FRB_0283- winner 2j FRB_0285- winner 2j FRB_0290- 2th 2j FRB_0296- 3th 2j FRB_0562- winner 3j FRB_0566- 2th 3j FRB_0572- 2th 3j