Het BWP prijskamp seizoen is van start gegaan in Moerbeke

Het BWP prijskamp seizoen is van start gegaan in Moerbeke
De prijskamp van het BWP gewest Moerbeke gaat elk jaar traditioneel door op maandag. Afgelopen maandag was dat niet anders en verzamelden tal van fokkers op het oefenterrein van LRV Moerbeke voor de eerste prijskamp van het seizoen.

Bij de veulens waren er 5 verschillende reeksen. In de A-reeks voor merrieveulens won Quality van den Bunder (Dieu Merci van T&L x Verdi van de Bokke - fokker Gino van de Putte Bunder, Lochristi).
Queen du Cenet (Matisse de Maripossa x Contaro - fokker Herman Reygaerts) eindigde op de 2e plaats voor Queen C (Elvis ter Putte x Clinton - fokker Luc De Waele).

In de andere reeks voor merrieveulens was de overwinning voor Quadra van 't Lindehof (Toulon x Nonstop - fokker Koen Van Acker, Desteldonk).
De 2e plaats was voor Quebec Odeveld (I'm Special de Muze x Querlybet Hero - fokker Stal Odeveld). Op de 3e plaats kregen we Qalista DN (Emerald van 't Ruytershof x Landetto - fokker Wim De Nul).

De A-reeks voor mannelijke springveulens kreeg Quickly van 't Klavertje Vier (Cornet Obolensky x Taran de la Pomme - fokker Jo Bosman en Christel Van Duyse, Stekene) als winnaar. Qui Vive V.H. (Casillas van de Helle x Cumano BD - fokker Willem Van Hoecke, Overmere) eindigde op de 2e plaats. Het bloed van Cornet Obolensky zagen we ook terug op de 3e plaats met Quornath Da Vynco (Cornet Obolensky x Quality Time - fokker Paul Coppieters en Kristof Van Vynckt).

Quatro van de Meerputhoeve (Jon Pleasure van de Mispelaere x Vancouver D'Auvray - fokker Kris Van Uytvanck en Sonja Vervaert, Lokeren) won de andere reeks. De 2e en 3e plaats was voor Quintero van de Kruishoeve (Denzel van 't Meulenhof x Vagabond de la Pomme - fokker Eric Polfliet) en Quichote van de Eilandhoeve (Matisse de Mariposa x Inshallah de Muze - fokker Lieve Tierens en Johan Boon).

Bij de dressuurveulens won Qo-Ely Ter Dolen (Veneno HC x Di Caprio - fokker Dirk Borghijs, De Klinge). De fokkerij van Ter Dolen werd ook nog 3e met Quirine Ter Dolen (Quaterback x Fuerst Henrich).
Op de 2e plaats eindigde Quirino (Veneno HC x Florentino).

Klik hier voor de uitslagen.