Eerste jonge paarden veiling van HOPA was meteen een succces

Eerste jonge paarden veiling van HOPA was meteen een succces
De eerste jonge paardenveiling van HOPA is een succesvolle veiling geworden. Uit enkele tientallen paarden, na de grondige screening van het selectie-team van HOPA en de medische keuring bij DE BOSDREEF, bleven er zes (!) paarden over die in de veiling van HOPA konden aangeboden worden.

Vandaag, 20 juli, omstreeks 16 uur viel de veilinghamer over deze eerste jonge paarden veiling.

Het paard Je T'Aime Flamenco (6 jarige hengst, Flemenco De Semilly x Darco x Prince Olivier) werd verkocht voor 142.500 EUR aan de Slovaak Radovan Silo. Daarnaast werd de 5-jarige goedgekeurde hengst Au Top Des Luthiers (Quaprice Bois Margot (Quincy) x Voltaire x Double Espoire x Nankin) verkocht voor 52.000 EUR aan Gilbert De Roock (BE). De 4-jarige goedgekeurde BWP'er Charon (Catoki x Carolus I x Grundyman x Landego) werd verkocht voor een bedrag van 33.000 EUR aan Bart Vanderstraeten (BE).

We kregen aandacht van kopers wereldwijd, zowel uit Jordanië, Saoudi Arabië, Chili, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Slovakije en Zwitserland. Vooral ook uit België was de interesse enorm. En last but not least: de eerste contacten met China zijn een feit. Deze contacten worden onderhouden en zullen ingezet worden voor een volgende veiling op HOPA.

Ondertussen gaat HOPA Online Veiling opnieuw op zoek naar 5-6-7-jarige paarden. Hebt U een paard dat interessant zou kunnen zijn voor onze veiling en waarvan u een realistische verkoopprijs vooropstelt? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Als laatste willen we alle verkopers bedanken voor het gestelde vertrouwen in HOPA Online Veiling. En uiteraard de kopers en/of bieders bedanken voor hun vertrouwen in ons veilingplatform. We bouwen verder aan de brug van morgen!