Devos, Dunon, Donckers of Verlooy?

Devos, Dunon, Donckers of Verlooy?
Tijdens Jumping Mechelen wordt jaarlijks de EquiTime Award uitgereikt. Een prijs die het tijdschrift uitreikt aan BWP paarden met een Belgische ruiter in het zadel. Pieter Devos kan voor het tweede jaar op een rij deze Award winnen. Vorig jaar won hij met Candy, dit keer is hij genomineerd met Dream of India Greenfield. Met het fokproduct van de familie Stampaert won hij o.a. de Grote Prijs van de GCT in Shanghai.
Jos Verlooy en Domino vd Middelstede zijn ook genomineerd. Verlooy won recent nog de Grote Prijs van LA met het fokproduct van Jef Adriaensen.

Ook de regerende Belgische kampioenen Gilles Dunon en Fou de Toi vd Keihoeve zijn genomineerd. Foi de toi werd gefokt bij Ronny Bergiers.

De 4e genomineerde is Karin Donckers met Fletcha van 't Verahof. Zij werd op het WK nog 6e met het fokproduct van Peter Van Damme - De Smedt.

Op de recentste erelijst zien we o.a.Breemeersen Adorado van Donaat Brondeel (2012) en Bufero van het Panishof met ruiter Dirk Demeersman (2011).

Hoe kan je stemmen?

Stuur voor 1 december een e-mail naar promotie@bwp.be. Vermeld ook zeker uw naam en postadres, want uit de inzendingen van de winnende BWP’er trekken we één naam die een verrassingspakket ontvangt. Per e-mailadres is er één stem geldig.