Vincent Martens pakt dubbele winst in Genk

Vincent Martens pakt dubbele winst in Genk
Vincent Martens had het voorbije weekend drie erg goede dagen op de eventing van Genk. Hij won zowel de klasse Z als de klasse M.

Martens won de klasse Z met Havano de Saar. Het duo werd tweede in de dressuurproef, reed een foutloze cross en pakte in de springproef nog een springfoutje. Zo eindigden ze op de eerste plaats met 53,1 strafpunten. Bart Sonck en Catoo volgden op de tweede plaats met 66 strafpunten. Ook deze combinatie crosste foutloos, maar maakte een balk- en tijdfout in de springproef. De derde plaats was voor Florence Ysebaert en Adamo DH. Zij hadden een eindtotaal van 81,7 strafpunten.

Op Eiskonig won Vincent Martens dan ook nog de klasse M. De combinatie ging van start met 45 strafpunten in de dressuurring, in de cross country kwamen er 3,6 strafpunten bij voor tijdsoverschrijding en de springproef rondde dit duo foutloos af. Zo wonnen ze met 48,6 strafpunten. Valentine Steeman en Polo de St.-Eleuthere pakten de tweede plaats met 48,9 strafpunten, Ronny Smet en Gina vh Plutonia Hof werden derde met 53,7 strafpunten.

Verder in de top vijf van de klasse M werd Sarah Vandenzavel vierde met Ito vh Panishof, Laura Birkiye eisde de vijfde plaats op.

Klik hier voor alle resultaten.