Trainers en chef d'equipes eventing 2015 zijn bekend

Trainers en chef d'equipes eventing 2015 zijn bekend

De Nationale Eventing Commissie is opgetogen u vandaag de jeugdtrainers en chefs d’equipe voor 2015 te kunnen bevestigen.


Tijdens de commissievergadering van dinsdag 17 december, gaven de commissieleden opnieuw voltallig het vertrouwen aan de huidige trainers en chefs d’equipe.


De commissie is dan ook zeer opgetogen dat onderstaande personen zelf ook terug in zee willen met het team in 2015.


Pony’s


Voor de jongsten zal Virginie Caulier zich als trainer weer volledig inzetten om de mooiste resultaten te behalen met het Belgische Ponyteam Eventing.  Ze zal daarbij ondersteund en geholpen worden door Martine Eggerickx, een immer gemotiveerde chef d’equipe en onmisbare naam in de Belgische Eventingwereld.


Juniors


Ook bij de junioren blijft de trainerstandem ongewijzigd.  Het succesvolle duo, Luc Goeman en Xavier Snackers, staat klaar om er ook in 2015 een succesvol jaar van te maken. Xavier Snackers neemt het sportieve gedeelte voor zijn rekening, als coach. Luc Goeman blijft de zeer geëngageerde chef d’equipe van het Nationale Juniors Eventing team.


Young Riders


De Eventing Young Riders krijgen, net zoals afgelopen seizoen, de deskundige begeleiding van vader en dochter Van Hasselt. Sarah Van Hasselt behoudt haar taak als coach, en zal ongetwijfeld weer uit  haar rijke eigen ervaring kunnen putten en die met veel plezier met de jeugd delen.
Stef Van Hasselt zet zijn job van chef d’equipe verder, ongetwijfeld op het zelfde elan, en met dezelfde overgave als in 2014.


Wij danken hen dan ook van harte voor hun inzet en motivatie en wensen hen voor 2015 tonnen succes toe.