Tim Lips wint rechtszaak

Tim Lips wint rechtszaak
Gisteren is het verdict gevallen over het kort geding tegen Tim Lips dat was aangespannen door Tony Harris. Tony Harris vond namelijk dat hij recht had op het paard Keyflow. Lips heeft deze rechtszaak gewonnen, dat meldt zijn advocaat.

Keyflow was het paard van Peter Eck (geregistreerd onder naam Exchange Investors N.V), maar deze schonk het paard na het EK in 2013 aan Tim Lips. Lips wou graag meedoen aan enkele grote wedstrijden en daarom moest Eck het N.O.P.-contract ondertekenen. Dit contract werd uiteindelijk ondertekend door Tony Harris namens Exchange Investors N.V.

Volgens Tony Harris zou Eck het paard aan hem hebben gegeven toen hij huwelijksproblemen had. Hij had hier wel geen overtuigend bewijsmateriaal voor.

De rechter heeft nu dus besloten dat Tim Lips de rechtmatige eigenaar is van Keyflow. Tony Harris moet voor de proceskosten van 1.100 euro opdraaien. De advocaat van Harris reageerde dat van zodra de motivering van de rechter bekend is ze zullen bekijken welke verdere stappen ze ondernemen.