ZZ winst voor Annelies Van Looveren

ZZ winst voor Annelies Van Looveren
Nationale LRV kampioene Annelies Van Looveren van LRV Meerhout was vorige zaterdag de sterkste in de reeks ZZ op de Z-Indoor in Moervelde. Met haar trouwe partner Gravin Van 'T Gestelhof kreeg ze een totale score van 219 punten.
Natascha Kessels uit Ranst werd tweede met Cenzo van de Smoutmolenhoeve. Hun proef werd beloond met 200 punten. Op de derde plaats zagen we Stijn Rombouts van LRV Sint Lenaarts en Sir Thatch met in totaal 189 punten.

In de Zwaar 2 reeks was de overwinning voor Robine Klinkhamers uit Beerse met Dior. Zij kregen van de jury 203 punten voor hun proef. Dat was net iets meer dan Karen Bries van LRV Veerle en Don Diago van het Trichelhof, die 202 punten behaalden. Op drie zagen we Annick Dekkers uit Olmen en Caros van Bareelhof met 200 punten.
Veerle Bogaerts van LRV Mol-Achterbos won de Zwaar 1 reeks met Cliff. Ze behaalde een totaal van 207 punten. Ook in deze proef lagen de scores heel dicht bij elkaar. Dirk Moons uit Broechem scoorde met Batiqar namelijk 206 punten. Op de derde plaats zagen we Senne Goris van LRV Arendonk met Widow's Kiss RDS. Zij kregen van de jury 204 punten