Winnaars 'Beker van België' dressuur op een rijtje

Winnaars 'Beker van België' dressuur op een rijtje
Het voorbije weekend trokken de dressuurruiters naar Gesves om er te strijden om de 'Beker van België'. De overwinning bij de senioren was voor Dominique Mohimont met Zypher. Francoise Joux-Hologne werd 2e met Buffon en Amandine Prevost werd 3e met Lacoste.

Jorinde Verwimp, de favoriete bij de Young Riders maakte uiteraard haar favorieten rol volledig waar. Zij won met SIR O.J. onder het zadel. Lies Schryvers (Alure Utopia) en Axelle Janssens (Precious Black van de Heernis) werden 2e en 3e. Geen Belgische kampioen Numa Verberne bij de junioren, bij moest ziek afmelden voor het kampioenschap. De winnares werd Isabel Giart met Nemo. Jamine Gysels werd 2e met Zico en Laura De Graeve eindigde op de 3e plaats met Sandro's Diamond.
Ook bij de pony's geen regerende Belgische kampioen aan de start. De overwinning dar was voor Suraya Hendrikx met Interbrew de Rechri. De top 3 werd vervolledigd met Louise Mourlon Beernaert (Don't Dream WE) en Laura Luyten (Nieuwmoeds Rudo).

De overwinning bij de 6-jarige was voor Nick Van Laer met Double Dutch. Tom Heylen (foto) won bij de 5-jarigen met El Capone en Amandine Prevost was de beste bij de 4-jarigen met Quaterdance.

Klik hier voor de uitslagen.