Patrik Kittel ambassadeur van de Gothenburg Horse Show

Patrik Kittel ambassadeur van de Gothenburg Horse Show
De organisatie van de 'Gothenburg Horse Show' heeft Patrik Kittel aangetrokken als ambassadeur. Naast het gezicht van de wedstrijd te zijn, zal hij ook verslag uitbrengen van de wedstrijden doorheen heel Europa en enkele momenten delen via sociale media.

"Ik heb veel leuke herinneringen aan de vorige edities van de Gothenburg Horse Show, het voelt dus normaal aan om de rol van ambassadeur op te nemen - en het is natuurlijk een hele eer. De wedstrijd is op wereldniveau en is heel belangrijk om de positie van Zweden in de paardenwereld te blijven behouden." zegt Patrik Kittel

Net als de vorige jaren, wilt de Gothenburg Horse Show 2016 vooral jonge ruiters de kans geven om in een top-level arena, met een groot publiek wedstrijden te rijden. Patrik Kittel begon met rijden toen hij 11 jaar oud was en had al sinds toen ambitieuze doelen, zelfs al in het prille begin.

"Ik wou naar de Olympische Spelen, wat ik dan ook deed in 2008 in Beijing. Gefocust zijn en ervaring opdoen op grote wedstrijden zoals de Gothenburg Horse Show is een belangrijke stap om succesvol te worden in de paardensport." zegt Patrik Kittel

Hopelijk kan Patrik zich kwalificeren voor de Wereldbekerfinale, die zal plaatsvinden in Scandinavië van 24 tot 28 maart, maar hij zal er sowieso zijn om de Gothenburg Horse Show te vertegenwoordigen, waar hij zal deelnemen aan enkele leuke activiteiten.