Laura Luyten wint bij de junioren in Massenhoven

Laura Luyten wint bij de junioren in Massenhoven
Gisteren vond in Massenhoven een nationale dressuurwedstrijd plaats. Er waren onder andere verschillende proeven voor de jeugd.

Bij de Junioren was de overwinning voor Laura Luyten en Dark Chocolate (v. Damon Hill). Zij kregen van de jury een totale score van 69.803%. Enkele weken geleden was er tijdens de 'Winter Equestrian Nights' een tweede plaats voor deze combinatie. Op de tweede plaats zagen we Emily Anthonissen met Fair Diamond DHB (v. Farewell). Hun proef werd beloond met 67.895%. Delphine Beck werd derde met haar Zelion B (v. Farrington). Voor deze combinatie was er een score van 67.434%.

In de Grand Prix U25 was de overwinning voor Anouk Teeuwen met Whycocomagh (v. Diamond Hit). Deze combinatie kreeg 68.488% voor hun proef. Alexa Fairchild werd tweede met de Jazz-dochter Vanita. Voor hen was er een score van 68.256%. Soraya Brison en Giorgio Armani (v. Goethe) werden derde met 63.795%.

Bij de pony's was er winst voor Marieke Van Nespen met Schermeer S Hof Aladin. Zij behaalden een score van 66.037%. Maité Desmedt werd tweede met Northem Dancer. Voor hen was er een totaal van 65.122%. Ook brons was voor Marieke Van Nespen, ditmaal met Veenstra's Benton. Met deze pony kreeg ze van de jury 64.451%.

In de proef voor Children won Camille Vangheluwe met de Sandro Hit nakomeling Sir Henry. Zij kregen in totaal 65.781%.