Justin Verboomen wordt zesde in de Grand Prix Freestyle in Saumur

Justin Verboomen wordt zesde in de Grand Prix Freestyle in Saumur
Vandaag stonden er niet alleen proeven voor de jeugd op het programma, maar ook de Grand Prix Freestyle van de driester wedstrijd. Justin Verboomen en Jeroen Hannes kozen ervoor om deze proef te rijden. Jorinde Verwimp en Claudia Dorpmans zien we morgen terug in de Grand Prix Special.

Winst was voor de Brit Michael George Eilberg en Marakov (v. Rufs). Zij behaalde in totaal 76.050% en werden unaniem op de eerste plaats gezet door de jury. De Luxemburgse Veronique Henschen en Fontalero (v. Werther) werden tweede met 72.950%. De Ier Roland Tong werd derde met Rybrook Ambiance (v. Trento B). Zij behaalden 72.175%.

Verder in de top vijf zagen we de Fransman Alexandre Ayache met Axel (v. Sandreo) en de Luxemburgse Diane Erpelding met Woltair TSF (v. King Arthur). Zij behaalden 71.750% en 71.375%.

Justin Verboomen behaalde in de Grand Prix Freestyle een zesde plaats met de Lusitano Tamino (v. Gazoso). De jury beloonde hun Kür met een totale score van 70.500%. En dat op hun tweede internationale wedstrijd samen. Jeroen Hannes en Bellagio (v. Don Renoir) werden twaalfde met in totaal 68.350%.

Klik hier voor de resultaten.