Internationaal debuut voor Jeannette Haazen en Dabanos D'O4

Internationaal debuut voor Jeannette Haazen en Dabanos D'O4
De Nederlandse Jeannette Haazen zal volgende week haar internationaal debuut met Dabanos D'O4 (v. Abanos) maken. Ze zal dit op de CDI4* doen in Roosendaal. De amazone startte al vaker succesvol in ons land op nationaal niveau. Zo won ze twee weken geleden in Massenhoven nog de Grand Prix.

Naast het debuut van Haazen en de dertienjarige bruine ruin, zal Danielle Heijkoop haar rentree maken met Kingsley's Siro N.O.P (v. Gribaldi). Voor ons land start Alexa Fairchild voor het eerst terug internationaal sinds ze bij Anky Van Grunsven traint. Zij zal met Vanita bij de U25 deelnemen.

Ook voor ons land komen er verschillende combinaties aan de start. Zo zullen we Isabel Cool met Coolhorses Cheatodon en Coolhorses Constand, Françoise Hologne-Joux met Wodan en Warhol, Jeroen Hannes met Bellagio, Mario Van Orshaegen met Wilco V, David Engelen met Royal Rubinstein en Kris Schepkens met Vladimir aan het werk zien in de CDI4*. Naast de 4* wedstrijd zullen er ook proeven voor de jeugd zijn, waar verschillende jonge talenten aan zullen deelnemen.