Gribaldi en Lord Leatherdale leveren de winnaars bij de 6-jarigen

Gribaldi en Lord Leatherdale leveren de winnaars bij de 6-jarigen
Voor de derde manche van de SBB competitie voor jonge paarden was het LRV Gewest Tielt de gastheer afgelopen weekend.
In de Open-reeks zesjarigen won Bart De Greve met Knock Out -Van De Rozendycke (Gribaldi x Flemmingh).’De Rozendycke’ staat voor de fokkerij van Sofie Vanroose uit Sint-Laureins. Vicky Smits en First Class (v. Uphill) reden naar de tweede plaats.
Liesl van Coppenolle van LRV Westkapelle won in de LRV-reeks voor zesjarigen met Fun van de Heernis (v. Lord Leatherdale).

De reeks vijfjarigen-open ging naar Flore De Winne van LRV Denderwindeke met Basali (v. Bellisimo M). Michelle Vettenburg en La Bamba v/d Burggrave (v. Avanti) reden naar het zilver.
In de LRV-reeks ging het goud naar Sarah Goethals (LRV Evergem) met Carando van de Goevelhoeve (v. Crist). Dries Goethals van LRV sijsele reed naar de tweede plaats met Gipsy Odea du Vlist (v. Spartacus) voor Nick Van Doorne (v. Rosengold).

Bij de vierjarige-open was er een eerste plaats voor Céline Du Tré met Hilton SH (v. Cupido). In de reeks vierjarigen-LRV was Annelies Coppieters met Hidante (v. Special D) de beste. Evelien De Stercke van LRV Zaffelare reed met Milan van ’t Lindehof (v. Lissaro van de Helle) naar de tweede plaats voor Joyce Coupillie van LRV Westkapelle met Hazel Sollenburg (v. Charmingmood).