Françoise Hologne-Joux wint de Inter I Freestyle in Saumur

Françoise Hologne-Joux wint de Inter I Freestyle in Saumur
In het Franse Saumur eindigde net na de middag de Inter I Freestyle van de CDI2*. De vorige dagen lagen de scores altijd heel dicht bij elkaar en het beloofde een spannende proef te worden. Onze landgenote Françoise Hologne-Joux werd de afgelopen dagen al derde en tweede en vandaag wist ze het nog beter te doen.

Met de zestienjarige Warhol (v. Warkant) reed ze vandaag naar een zeer mooie score van 74.100%. Ze bleef zo 2% voor op de Nederlandse Thamar Zweistra en Hexagons Denzel (v. Zorion). Deze amazone kreeg van de jury in totaal 72.200%. Brons was voor de Fransman Fabien Godelle en Tempo (v. Brentano) met 70.875%. Vorig jaar wist Hologne-Joux hier ook al te winnen met Warhol in de Inter I en de Inter I Freestyle.

Verder in de top vijf zagen we onze landgenote Jorinde Verwimp met Wendor (v. Kennedy) en de Britse Natalie Kayal met Homerun (v. Hochadel). Deze amazones behaalden scores van 70.725% en 70.125%.

Laurens Vanderbeeken en Happy Pia Van De Bergenhoeve (v. Abanos) eindigden op een achtste plaats met 66.450%. Op de elfde plaats zagen we Claudia Fassaert en Esteban M (v. Sandro Hit) terug met 63.575%.

Klik hier voor de resultaten.