Derde plaats voor Jorinde Verwimp in Saumur

Derde plaats voor Jorinde Verwimp in Saumur
Op de laatste dag van Saumur, gisteren, wisten onze landgenoten nog enkele mooie resultaten te behalen. Zo was er al de overwinning van Françoise Hologne-Joux en de zesde plaats van Laura Luyten. In de Grand Prix Special wisten onze landgenoten ook weer zeer sterk te presteren.

Jorinde Verwimp behaalde namelijk een derde plaats met de zestienjarige Tiamo (v. Lester). Ze kreeg van de jury een totale score van 69.706%. De Deen Anders Dahl werd tweede met de zwarte ruin Selten HW (v. Sandro Hit). Zij behaalden in totaal 73.431%. De winst was zoals in de Grand Prix voor de Britse Fiona Bigwood met de elfjarige merrie Atterupgaards Orthilia (v. Gribaldi). Zij reed naar een zeer mooie score van 79.196% en won met grote voorsprong op de concurrentie.

Claudia Dorpmans reed met haar schimmel Tin Tin naar een totale score van 67.667% en werd zo negende.

Bij de Juniors (CDI) werd Antonia Arl vierde met de Breitling W-nakomeling Belstaff W. Zij kreeg van de jury 70.125% voor haar Kür op muziek. Ook Amber Heidbuchel eindigde in de top tien. Ze behaalde een totale score van 68.292% en werd zo zevende.

Deze proef werd gewonnen door de Duitse Nadine Krause en de vosse ruin Dancer (v. Vivaldi) met een totale score van 75.125%. De gedeelde tweede plaats ging naar twee Zwitserse amazones. Zowel Naomi Winnewisser met Dolario (v. Don Larino) als Léonie Guerra met Mocca IV (v. Weltmeyer) behaalden in totaal 71.542%.

Klik hier voor de resultaten.