Daphne Van Oekel wint Grand Prix in Moerzeke

Daphne Van Oekel wint Grand Prix in Moerzeke
Voorbije zondag won Daphne Van Oekel met Gibraltar Alegria de Grand Prix op het CDN in Moerzeke. Van Oekel scoorde 64,1% en bleef zo ruim voor op Brigitte Gerards en Finest Flavor (62,75%). Met een score van 61,65% waren Don Quichot en Caroline Osmont sterk genoeg voor de derde plaats, Claudia Dorpmans en Tin Tin werden vierde. De vijfde plaats was voor Frederic Ducrot en Ulver.

In de Inter II namen Brigitte Gerards en Frederic Ducrot het tegen elkaar op. Gerards kwam met Shilvan als de sterkste combinatie uit de bus en won met 65,132%. Ducrot en Ulver werden tweede met 59,276%.

Magali Bastaens en Topaz wonnen de Inter I met 68,224%. Cindy Soenens en Bandini VLS werden tweede met 67,368%. Peter Pieters scoorde genoeg voor een derde plaats met Zeyden GLN, Arnaud Mingot werd vierde op Typhoon EH. Erik Goen rondde de top vijf af met Millenium.

In de Prix St. Georges ging de eerste plaats naar Ulricke Dekeyzer en Cleverboy vd Abelendreef. Dit duo scoorde 68,816%. Met 68,421% pakten Peter Pieters en Zeyden GLN in deze proef de tweede plaats. Isabel Cool (foto) en Coolhorses Coldplay werden derde.

Klik hier voor alle resultaten.