Belgen schitteren ook in de andere jeugd rankings

Belgen schitteren ook in de andere jeugd rankings
Gisteren gaven we al mee dat VLP talent van het jaar Jorinde Verwimp helemaal bovenaan staat op de FEI ranking bij de U25. Maar zij is niet de enige Belgische die het goed doet op deze rankings. Voor het eerst komt de FEI met een ranking voor de jeugdreeksen binnen de dressuur. In de reeks voor Young Riders staat Verwimp met Tiamo op de 3e plaats. Zij is hier ook nog in opgenomen omdat zij tijdens de periode waarop deze rankings gebaseerd zijn ook nog bij de Young Riders wedstrijden heeft gereden. Op de 7e plaats zien we Alexa Fairchild met Timor. Zij staat ook op de 25ste plaats met Totall Tip Top.

Klik hier voor de ranking bij de Young Riders.

Belgisch kampioen Numa Verberne (foto) staat bij de Junioren op de 10e plaats. De pupil van Sophie Baetens kan hiervoor rekenen op Riverdance, het paard waarmee hij ook al op het EK de beste Belgische prestatie had neergezet. Op de 36ste plaats zien we Isabel Giart met Nemo.

Klik hier voor de ranking bij de Junioren.

Bij de pony's is Antonia Arl de beste Belgische. Zij staat op de 15e plaats met Equestricons Epiascer en op de 22ste plaats met Equestricons Defilee de mode.

Klik hier voor de ranking bij de pony's.